torsdag 24. februar 2011

Jesus helbreder idag, hvis du lurte!

Min sjel lov Herren, og glem ikke alle hans velgjerninger! Han som forlater all din misgjerning, som leger ALLE dine sykdommer.
Salm 103, 2-3

Men jeg setter min lit til din miskunnhet. Mitt hjerte skal fryde seg i din frelse. Jeg vil lovsynge Herren, for han har gjort vel imot meg.
Salm 13,6

Bare i håp til Gud er min sjel stille, fra ham kommer min frelse.
Salm 62,2


Faktum er at Gud er trofast. Selvom jeg er svak og tviler på hans løfter av og til! Han skal ha all ære. All ære og pris og han er verdig min tid og mitt liv. Alt jeg er. Herre, jeg elsker det du har gjort i mitt liv. Har liksom blitt avhengig av deg og ditt ord!
Og er det noe jeg kan stole på er det ditt ord og dine dyrebare løfter.

Etter å ha stått i tro på Guds løfter for at jeg skal få helt klart syn, har Gud sett i nåde til meg og på en synstest for noen dager siden hadde jeg fått bedre syn.
Før +6,50 og +6,75
Nå +5,0 og +6,50

Er så fantastisk å komme på denne undersøkelsen, og få denne gaven. Jeg har ikke registrert det en gang. Og det er stor forskjell på det ene øyet! Gud er en god Gud, og han er med selvom jeg opplevde han fjern fra tid til annen.

Jeg var så frimodig at jeg spurte Jesus om han ønsket å si meg noe spesielt med at denne synsendringen har tatt så lang tid(1,5år) og det han sa til meg da var at det han starter vil han avslutte. Han er opphavsmannen og fullenderen!

En dag, vil jeg ha perfekt syn! For en så god Gud har jeg! Fy flate å heldig jeg er!
Kjenner du ikke Jesus, så går du glipp av noe. Dette livet her er ikke kjedelig!

2 kommentarer:

 1. Takk for ditt vitnesbyrd, slike trenger vi flere av. Selv er jeg blitt helbredet fra psoriasis, pollenallergi og migrene. Migrenen hadde jeg hatt i over 40 år med anfall opp til 3-4 ganger i uken. Så ble jeg helbredet 16. Juli 2010 ved bønn under Oase i Fredrikstad. Siden har jeg vært frisk, nå i over 2 år. Den viktigste helbredelsen fikk jeg som agnostiker fredag 31. Januar i 1992 kl. 06.45. Jeg satt på sengekanten og ba Fadervår, som siste utvei, på grunn av en smerte i brystet som jeg hadde båret på i over 20 år forårsaket av skuffelser, sorg, savn, bitterhet og depresjoner. Da viste Jesus seg for meg ved at han bøyde seg ned til meg og DRO ut all smerten. Jeg ble satt i fullstendig frihet. Etter denne opplevelsen ble jeg umiddelbart en troende kristen, og frelst i en alder av 40 år. HALLELUJA!!! All ære til Herren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantastisk!! Som du sikkert ser utifra hva jeg har skrevet senere så har jeg det ikkke så bra idag da. Men jeg gleder meg med deg!! Jesus er legen over alle leger og det han har gjort i ditt liv er fantastisk!! Jippi!! Tenk for en befrielse...å oppleve at Jesus dro ut smerten...awesome..
   Vær frimodig og del dette med andre samt be for andre. Kraften er gitt deg for å deles til andre som trenger det!

   Slett