søndag 22. juli 2012

Hjertet mitt blør for dere....

Far, jeg ber deg om å omfavne dem som idag sørger.
Jeg ber deg trøste dem som kjenner savnet så sterkt.
Gi håp og tro på en god framtid på tross av at livet aldri vil bli det samme uten dem som ikke er her lengre.

Jesus, framfor alt ber jeg deg om å vise deg for dem, som trøsteren og helbrederen. Selvom livet for alltid vil være forandret, kan du gi trøst som ingen av oss andre kan gi.
Gi de som står rundt visdom til hvordan de kan være der for dem som har det tyngst.
La alle fine ord om kjærlighet, faktisk være en realitet, og ikke bare fine ord.

Hjertet mitt blør...

Jeg heier på deg som har klart å komme igjennom dette året med sorgen som har ligget tungt over deg. Jeg ønsker at du skal få rom for og sørge og etterhvert, når du er klar, kunne leve med sårene, og la de være en styrke og påminnelse om hvor skjørt livet egentlig er.

(Til minne om all de fantastiske unge og gamle som ikke er her lenger(22,juli 2011)

4 kommentarer:

 1. Kjære deg...vakkert og sterkt skrevet.
  Det samme var ditt forrige, veldig ærlige og åpne innlegg. All respekt, søster!

  Jeg får ikke somlet meg til å sende mail for tiden. Skulle så gjerne sendt deg noen ord, men her går det mer eller mindre i ett i sommer. Mye som skjer, mye besøk, mye hit og dit - og formen min er deretter. Men det roer seg nok etterhvert skal du se. Uansett, vit at jeg tenker på deg, og setter så utrolig pris på dine skjønne kommentarer og livstegn du legger igjen på bloggen min...og jeg tenker mye på deg, på alt du går gjennom alene og sammen med din kjære...men så er det jo sånn at du/dere aldri er alene, det er en som går der sammen med dere - og en som mer enn gjerne vil bære byrdene. Gi ikke opp, min venn.
  Må Gud velsigne helgen deres - og dagene videre. Mange klemmer til deg :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Du er virkelig spesiell! Og utrolig dyrebar. Du skriver ord til liv, legedom og oppmuntring. Takk for at du er deg, rett og slett en nydelig prinsesse!

   Slett