tirsdag 24. mai 2011

Sterke møter på Visjon Norge i Drammen

Har hatt en spesiell helg. En veldig spesiell helg.
Livet er virkelig ikke kjedelig lengre. Alltid no action når man vandrer med Herren. Også er det så godt å vite at jeg går hånd i hånd med han for da kan jeg bare klemme ekstra godt i hans hånd når livet blir ekstra spennende..

Anders og jeg har blitt velsignet med vår egen bil!! Og det er helt konge...så mye mer muligheter til å reise rundt.
Så vi vendte nesa mot Drammen både fredag, lørdag og søndag. Planen var bare fredag og lørdag, men vi måtte tilbake.
Har vært HelligÅnds møter der og det er mektig.

Hvis du lurer på hva det er er det vanskelig å beskrive. Beste tipset jeg kan gid eg er å ta turen selv. Er en som heter Debbie Rich som har vært på Visjon Norge og vi ahr hørt henne før, og vært på møte og. Vi må liksom ha mer....og mer...og mer..
Hun har selv opplevd ett helvete på jord, men Gud hadde en plan med det hele. Idag er hun en kvinne som er så overgitt til Gud, at bare hun nærmet seg meg begynte jeg å gråte fordi Guds nærvær var så sterkt. Det som beskriver disse møtene er at mennesker får ett sterkt møte med Gud, og tegn og under skjer. Noen av vitnesbyrdene vitner om mennesker som har overgitt seg fullt og helt til Gud, blant annet med å slutte i en vanlig jobb og jobbe kun i tjenesten for Herren. Folk blir helbredet og aldri mer de samme. Men de som virkelig får ett møte med Gud er de som er sultne, som lengter etter mer, som vet at det eneste som betyr noe i deres liv er Jesus.

Og de møtene vi var på...det er helt unikt. Før dro jeg på møte og noen ganger var de bra og andre ganger holdt jeg på å sovne. Mange av møtene ga meg lite. Men disse dagene har det vært masse glede, tårer, dansing, sterkt og utfordrende budskap...
Gjort sterkt inntrykk. Selv Anders ble følelsesladd på det ene møte. Begge falt vi av kraften...jeg fikk oppleve latterkick...er helt rart...oppleves som man er i en slags rus....

Så neste gang du skulle vurdere å dra på fest vet jeg om noe mye bedre. Drikke inn den hellige ånds salvelse og la seg bli forandret...for det skjer noe med en altså. Å bli fylt av Ånden er så mye sterkere. Man raver kanskje rundt, danser litt, ler litt og vet ikke helt hva man gjør. Men i denne rusen skjer det en endring inni deg. Noen blir helbredet. Noen blir klar over sitt kall. Andre igjen omvender seg fra synd som har holdt de borte fra Herren.

For en vitamininnsprøytning fra Min Jesus!
Takk Jesus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar