fredag 6. april 2012

Crucified to set me free, now I live to bring him praise!

Den setningen ble spesiell for meg istad. Har vært en rar langfredag med svært lite krefter. Og jeg lengter etter å forstå mer av hva Jesus faktisk gjorde for meg da han døde, og oppstod.

Han ble korsfestet for å sette meg fri. Nå kan jeg leve for å ære han for det han har gjort for meg. wow...

En annen ting som ble sterk for meg var dette med at pga Jesu blod, har vi nå frimodighet til å gå innfor Guds trone akkurat når vi vil. Jeg kan ke skjønne at jeg ikke benytter meg av det oftere. Tenk at før var vegen stengt mellom Gud og mennesker. Det var ikke mulig for meg om jeg da hadde villet, å få kontakt med Gud. Men idag når forhenget er revnet, veien til det aller helligste er vid åpen, så bruker jeg det ikke mer.

Jeg tror at ved å bruke mer tid i tronrommet, innfor Herrens ansikt, i Guds nærvær, sammen med Jesus, vil jeg bli forvandlet. Jeg tror Gud har skapt oss avhengige av den nærkontakten. Av å høre Guds stemme, av å kjenne hans hjerteslag og av at han blir virkelig og en del av hverdagslivet.

Jesu død er liv for oss. Jesus seiret over døden og dødsrikets porter. Han utslettet skyldbrevet mot oss som var skrevet med bud, da han naglet det til Golgata kors. Jesus betyr hele forskjellen. At Gud valgte å ofre han i vårt sted burde være så dyrebart for oss.

Det som betyr noe er om du elsker Jesus og setter han først og øverst. Jesus vil hjelpe deg, og alltid være nok for deg. Han vil gi deg alt du trenger til. Håp, mot, frihet, legedom, helse, glede, gjenopprettelse og liv i overflod. Vend blikket opp og ikke rundt deg. Se på han som sa det er fullbrakt. Prisen er betalt. Lev nå i min frihet. Gå ut av fengselet for jeg har åpnet døren. Lenkene er brutt. Spring, le og gled deg, for Jesus døde nettopp for deg. Han elsker deg! Har du ikke prøvd han, så gi han en sjanse. Du vil aldri mer bli den samme. Det eneste du trenger gjøre er å bekjenne med din munn og tro i ditt hjerte at Jesus døde og oppstod for deg. Han vil gjøre deg til en vinner. Til en overvinner og han gir VIRKELIG MENING i livet!

4 kommentarer:

 1. Takk for et HERLIG påskeinnlegg!
  Siste avsnittet talte veldig til meg! Og jeg takker Gud for at det er sant. Jeg er FRI!Og jeg vil le, springe, danse og takke Han som kjøpte meg fri.
  Ønsker deg en fortsatt fin påskefeiring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Vi har mye å være takknemlige for! Guds fred til deg! og ja...du er Fri!

   Slett
 2. Sterkt og nydelig innlegg. Du skriver så "rett fra sjela" om du skjønner, og det er noe av det jeg liker best med deg. Det er som om du står og forteller det du skriver, det blir så levende. Du er et stort vitnesbyrd og det du deler er fantastisk. Jeg håper mange er innom og leser hos deg. Takk for din beskrivelse av påskebudskapet og for påminnelsen om hvordan det faktisk er. Jeg håper dagen i dag gir mer krefter og at du får fine dager i helgen sammen med din kjære...:) Jeg håper å få skrevet noen ord til deg om ikke så lenge. God påske fortsatt kjære venn. Klem til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk vennen min. Jeg er sånn...er ikke veldig flink med formuleringer, men elsker å utrykke meg med ord, usminket og ekte. Takk fro at du leser. Påsken har vært spesiell, men Gud har nye ting for meg nå. Jeg lærer stadig nye ting! Halleluja!

   Slett