lørdag 4. februar 2012

VERDENS TØFFESTE PAPPA, SPØR DU MEG!

Sitter her og tenker. .
Jeg er en prinsesse.
Jeg har den beste pappaen som finns, en pappa som har gitt meg ALT.
Jeg er elsket uavhengig av hva jeg har gjort, hvordan jeg er eller uten at jeg har gjort meg fortjent til hans kjærlighet.
Jeg er utvalgt for noe spesielt i Guds rike.
Jeg er unik og det finnes ingen som meg.
Jeg er vasket av Jesu blod og kan komme framfor Guds trone rettferdig og ren.
Jeg er i Guds øyne like viktig som alle andre uansett hva de har utretta.
Jeg er heldig.
Jeg har en storebror som er den råeste som finns.
Han ofret sitt eget liv for min frihet.
Han ble forlatt av sin egen far på grunn av lydighet og for at Guds ord skulle oppfylles på Golgata kors.
Han rusla rundt og helbredet en her, satte en besatt fri der og elsket alle med en kjærlighet som vi ikke ser altfor ofte idag.
Jesus hadde evnen til å se forbi alle feiltrinna, det litt sjuskete ytre og kanskje en smittsom sykdom- og rett inn i hjertet til dette menneske. Han mente at alle fortjener å elskes. Alle står uten ære for Gud, og kan ikke gjøre seg fortjent til hans gunst.
Jesus visste at hans dyrebare blod ville være eneste veien til himmelen og rettferdighetskappe for oss mennesker.

Jesus facinerer meg. Jeg må noen ganger bare sette meg ned og tenke, hva tenker egentlig Jesus? Hvordan er han? Hva gjør han når han og jeg er hjemme alene? Hva ser han i meg?
Jeg begynner sakte men sikkert å skjønne at han ikke ser etter en feilfri Iris. En Iris som sliter rævva av seg for å bli god nok eller være hjelpsom mot alt og alle.
Jeg ser en antydning til en kul storebror som bare heier på meg. Som hjelper meg å åpne nye dører og lukke gamle. Som gir meg en kjærlig hånd når jeg har falt og gjerne løfter meg opp

5 kommentarer:

 1. Så fint å lese, Iris!
  Jeg må også mange ganger stoppe opp og revurdere mitt bilde av Jesus. Hvordan ser han egentlig på meg?
  Og jeg skriver under på alt det du skriver om han her! :)
  Det gjør inntrykk på meg jo mer jeg får se glimt av hvordan Han egentlig er!

  Må Han fortsatt vise deg mer og mer av Hans kjærlighet og vesen!
  Klem fra Maria

  SvarSlett
 2. Du skriver så ærlig og åpent, og det digger jeg. Så fint at du deler av ditt innerste! :) Og er det ikke herlig å vite at du ikke trenger være perfekt overfor Jesus, eller at du må ta deg sammen på noe som helst vis? Jeg tror Jesus tenker, når Han ser deg : "Hun der, hun er fantastisk, nydelig, vakker - og hun er min. Jeg er SÅ gla i henne!" Det tror jeg. Også er han der alltid når du trenger ham...alltid. God klem til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe...du er skjønn og takk for oppmuntrende ord. Har vært en lang vei å skjønne at han faktisk elsker meg som jeg er. Men som du sier, det er befriende det. At han kommer i hu at jeg er støv, og derfor sendte han Jesus. Det er nydelig.
   KLEM

   Slett
 3. Så sant Iris. Jeg tror også han er som en kul storebror. Digger den beskrivelsen:) Han vil jo at vi skal ha liv og overflod!Guds velsignelse vennen

  SvarSlett