fredag 20. januar 2012

Det er ikke alt man forstår, men Guds trofasthet svikter aldri!

Noen ganger er det sånn at jeg bare har lyst å dele gode nyheter med dere.
Men sånn er ikke livet. Mitt liv er fullt av utfordringer og når jeg ser meg tilbake er det ganske utrolig at jeg ikke har gitt opp.

Den siste tida har vært litt preget av at stormen føles litt for sterk...
Jeg syns det er merkelig at jeg klarer å komme meg gjennom dette.

Jeg er frustrert og så klar for forandring, jeg er skuffet over de utallige gangene jeg ahr blitt bedt for og jeg kanskje har bare opplevd at det har blitt vondere.
Jeg har også opplevd å bli bedt for og det har skjedd forandringer, men det vonde har en tendens til å ta fokuset mitt.

Jeg ønsker at denne tåredalen skal bli til en kildevang.
Jeg ønsker at utfordringene bare skal gjøre meg sterkere og ikke ødelegge meg
Jeg ønsker at den tiden jeg er i det vonde, kan være en tid der frukt vokser frem i mitt liv.
Jeg ønsker å oppdage alt det vakre Gud har plassert selv i min livssituasjon.

Jeg vet at Herren vil leger og vil lege meg fullstendig.
Når tiden er inne vil alle mine lengsler og behov bli møtt. Jeg kjenner meg trygg hos Jesus. Han kjenner meg tvers igjennom. Han vet hva jeg trenger og hva jeg klarer å bære.

Men jeg skal love dere at det å forstå hvorfor man må oppleve så mye smerte, det er vanskelig. Jeg finner mest hvile når jeg bare legger det hos Herren og sier til meg selv: Jeg er din Jesus, du er min Herre nå. Mitt liv er ditt, min framtid er din....du kjenner smertene, du kjenner såra, du kjenner utilstrekkeligheten, du kjenner frykten, du kjenner frustrasjonen....Jeg vet du kunne fjernet alt her og nå. Men kanskje ikke alltid det er hensiktsmessig. Hva vet vel jeg?

En oppmuntring på slutten, ha tro til Gud. Men ikke prøv å være sterk. Bare sleng deg ned i armene til han som digger deg, han som døde for deg og alltid ønsker deg velkommen uansett hvor mye tull du har drevet med.
Armene er vidåpne. Og du skal ikke lengre trenge å gå alene, men hånd i hånd med han som seiret over selveste døden!

6 kommentarer:

 1. Kjære deg! Livet ER fullt av utfordringer, det har du helt rett i. Noen ganger stormer det, noen ganger er det slake dønninger, andre ganger helt stille. Jeg skjønner du kjenner på storm i livet ditt nå, og at det er vanskelig. Jeg vet ikke hva det er du går gjennom, men om jeg kan hjelpe deg med noe eller du ønsker lette ditt hjerte til en som også syns det har vært for mange stormer i livet (og overvunnet dem), så ta gjerne kontakt med meg. Jeg har, som deg, tenkt at "dette kommer jeg aldri gjennom", men det har jeg - med Guds hjelp og med menneskers hjelp. Epost-adressen min er hjertespor@gmail.com dersom du føler for det. Ønsker deg uansett en så god helg du kan ha, og at Gud skal velsigne deg og dagene dine. Du kommer gjennom! Fall ned i hans armer, og hvil deg....La Ham jobbe. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har en gave til å oppmuntre du min venn! En gave fra himmelen. Jeg tror ikke på tilfeldigheter og det at vi har kommet i kontakt er heller ikke tilfeldig tror jeg. Og så nydelig, falle ned i hans armer...jeg trenger å forstå at det er han som skal gjøre tt verk og ikke jeg!
   Herren velsigne deg vennen min!
   klem iris

   Slett
 2. For en nydelig, fantastisk blogg du har. Jeg sier bare halleluja for at jeg fant deg. Jeg legger meg til som følger, og gleder meg til å følge deg videre. Må Gud velsigne seg, og takk for at du deler. Klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Heidi! Så oppmuntrende og herlig å høre. Med all ydmykhet ønsker jeg bare å dele livet mitt, og Guds verk på dreieskiva. jeg tror på å dele virkelighet og ikke noe uekte. Det har vært en lang og tung vei, men Hans trofasthet er konstant. Og det er verdt å dele!
   Gud velsigne deg. Husk at Herren har store planer for deg. Ikke undervurder hva du kan gjøre i hans fotspor!
   klem Iris

   Slett
 3. Hei
  Har vært her en gang tidligere via min søster Tuva Linn`s blogg. Men nå fikk jeg endelig satt meg ned og lest litt mer gjennom alle de fine og personlige innleggene du har skrevet. Blir så glad når jeg finner ekte blogger som din! Takk for at du deler av deg selv!
  Spesielt det du skriver om løgner var veldig godt for meg å lese, det er noe som jobber mye i meg.
  Og ser i et innlegg at du skriver "ME- helvete".. Det har jeg vært i og kommet ut av! Takk til Gud for det!
  Må Gud velsigne deg!
  Klem fra Maria

  SvarSlett
 4. Hei Maria!

  Takk for at du tar deg tid til å lese. Bloggen min er egentlig bare ett utrykk for hva Jesus kan gjøre med en ung jentes liv. Tror virkelig på det å fortelle hva Gud gjør, det gode og det man kanskje ikke forstår. Du vet, vi skal jo være frimodige som troende. Men jeg syns ikke det er så lett. Jeg har ikke bare gode nyheter å komme med hele tiden heller. Så det er godt å kunne ha en blogg der jeg bare er meg. Kanskje noen kjenner seg igjen? Kanskje noen opplever ett snav av håp i en håpløs situasjon?
  Jeg ønsker at Den Hellge Ånd skal lede meg når jeg skriver så jeg ærer han med hvert eneste ord. Jeg har kastet bort nok av livet mitt på tull. Nå er det Jesus som gjelder. Ingenting kan måle seg med å leve for han.

  Så nydelig å høre at du har blitt frisk. Det er alltid styrkende å høre at det er mulig. Og at Gud får æren. Halleluja!

  Må Guds kjærlighet omslutte deg og må han lede dine skritt.
  klem iris

  SvarSlett