mandag 12. desember 2011

Verdens heldigste jente!

Ære til Jesus, takk for at jeg får være din prinsesse! Det er en ære å tilhøre deg!

Lenge siden jeg har skrevet nå. Mye som skjer i hodet mitt om dagen.
Jeg elsker Jesus. Han har betydd hele forskjellen for meg på liv og død. Jesus gav meg noe å leve for. Han gav meg troen på at jeg kunne utgjøre en forskjell. Han er den eneste som virkelig kan tilfredsstille mine behov.

Jeg er så sulten og tørst...desperat etter det Jesus har for meg. På Golgata sa han det er fullbrakt. jeg har gitt deg alt. Det du må gjøre nå er å ta det, leve i det og ikke se deg tilbake.

Jeg kjenner meg utrolig heldig som kan få ligge i pottemakerens hender og bli formet til ett kar til hans ære. Jeg vet at verden trenger Jesus. Og hvordan skal Jesus vises for menneskene? Jo, gjennom ditt og mitt liv.
Det som er så vakkert med det er at det er Jesus som skal rense, bearbeide, gjenopprette og sette meg istand. Jeg kan prøve selv men har erfart at jeg er ekstremt avhengig av den hellige ånd. Tenk at mitt stenhjerte har blitt byttet med ett hjerte som lever av Guds ord, og som kan ha direkte kontakt med en allmektig Gud?

Det har vært mange rop til Gud, mange tårer, motløshet og fortvilelse. Men noe av det vakreste jeg har erfart er at det er en som har stått fast hele tiden, uansett hvor vondt jeg har hatt det. Det er en som alltid har noe å gi meg. Det er en som aldri går tom på kjærlighet og alltid vil være sammen med meg. Det er en som lengter at jeg er ekte, at jeg er meg selv og ikke gjør meg til når jeg er sammen med han. Det er en som kjenner dypet av mitt hjerte, også de krokene som er såre, skitne og vonde.
Jesus elsket meg med en sånn kjærlighet at det kun er jeg som kan avvise han. Han vil alltid jage etter og lengte etter min kjærlighet og etter å kunne elske meg.

Jeg lengter etter mange ting. Det har vært en tid der alt har blitt annerledes enn jeg hadde tenkt. Men allikevel tror jeg jeg er verdens heldigste jente som har fått muligheten til å lære en Gud å kjenne som elsker meg og som vil ha ett kjærlighetsforhold til meg.

Takk Jesus, Min kjære Jesus. Ingenting kan skille meg fra deg. Mitt ønske er at mitt liv skal ære deg på alle vis. Jeg lengter etter mer og mer av deg i mitt liv.....Du er helt rå!!!

4 kommentarer:

  1. Jeg elsker deg jeg kona mi. Du skal og vil komme gjennom alt! Gud vil gjøre det. Hans vilje vil skje om vi ber etter den - Johannes første brev 5:14-15. En dag skal vi skjønne hve det innebærer! Vi skal komme oss gjennom.

    SvarSlett
  2. Du er skjønn gutten min! Det finns ingen som deg. Du facinerer meg. En skikkelig tøffing er du...med ett hjerte så mykt at Herren kan forme det slik han vil ha det...
    Må han ha sin vei med oss så vårt liv og ekteskap kan ære hans herlige navn!

    SvarSlett