torsdag 15. januar 2015

Hva nå??
Ja det er lenge siden...veldig lenge siden jeg har skrevet her.
Men bloggen er ikke lagt ned...dette tenker jeg på blant mange andre ting...

Hvor privat vil jeg bloggen skal være?
Skal jeg våge å være så ærlig og åpen som jeg egentlig ønsker å være?
Kan jeg skrive mine meninger her, eller er jeg ikke klar for å takle det som eventuelt møter meg?

Jeg ønsker ikke at bloggen skal fremstå som at jeg ønsker empati og medfølelse, samtidig som jeg ofte føler at det er det den resulterer i. Hvordan skal jeg skrive for å unngå det?

En blogg gir jo stor frihet fordi den er min og i prinsippet kan jeg skrive hva som helst, men jeg ønsker at den skal bety noe for andre. Skulle jeg gjort det for min egen del kunne jeg skrevet dagbok...

Ja som dere skjønner tenker jeg mye, og av og til kommer inspirasjonen- men da ofte når jeg ikke får sove. Så da orker jeg ikke å skrive. Er nok en fare for at jeg tenker så mye at jeg aldri kommer igang igjen...hihi..

Om det er noen som har ønsker om temaer jeg kan skrive om så bare kom med det.

4 kommentarer:

 1. Kjære deg, jeg skjønner godt du går noen runder på bloggen din. Slik er jeg også og det kan være greit å evaluere av og til. Men du sier det så fint selv: "i prinsippet kan du skrive om hva som helst" :) og så må du selv kjenne etter hvor grensen går for personlig og privat. Det er ofte en hårfin balanse.
  Og du, noen ganger er det fint å lese blogger som skriver litt sånn dagbok-aktig, for da får man ta del i livet til bloggeren på en litt annerledes måte. På den annen side blir det jo fort privat...men det kan godt være at leseren kjenner seg igjen og at det betyr mer enn du vet..? det er bare å prøve seg frem. Jeg holder igjen på å prøve meg frem og har hatt dager der jeg igjen har lyst å legge ned bloggen...for balansen er vanskelig, slik du skriver om her. Prøv deg frem, kjenn etter hva du ønsker å dele og hva du virkelig ikke ønsker dele. Hva er motivet ditt for bloggen, for akkurat det ene innlegget? viktige spørsmål å stille seg og finne svar på og det tror jeg nok at du vet ;) Og om du får litt sympati innimellom så er det bare fint det, det trenger vi alle. Men be Gud lede deg til hva du skal skrive, hvordan og når. Det er den beste måten å gjøre det på...syns jeg, i det minste :) tenker på deg og håper du har fine dager. klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære spirea!!
   Takk for gode innspill og tilbakemelding.
   Glad for at du leser blogggen min og mener det når jeg skriver at det er like spennende hver gang jeg ser du har lagt ut ett nytt blogginnlegg!
   klem

   Slett