mandag 20. august 2012

Drøm deg bort!!

Ja, hva skjer i mitt liv om dagen da?

Jeg vil dele noen tanker med dere.

Jeg går mye å tenker på at jeg opplever livet som meningsløst. Jeg vil så mye mer ut av livet mitt. Jeg vil sette dype spor etter meg. Ikke fordi jeg skal bli opphøyd, men fordi jeg tror Gud kan bruke meg. Jeg tror han vil at vi skal tro at vi kan utgjøre en forskjell. Men det er lett å tenke at når jeg er så frisk, eller så sterk, eller når jeg har kommet gjennom dette, da kan jeg begynne å leve for det jeg virkelig brenner for.

Jeg tror ikke det er sånn lengre. Jeg tror at den hellige ånd vil utfordre oss og drive fram sine planer i hjertene våre selv i det mørkeste mørke. Jeg tror den hellige ånd vil at vi skal gå.....og mens vi går....vil utrustning og styrke komme.

Det er Gud som skal ikle oss kraft, det er ved hans ånd vi kan utgjøre en forskjell.

Hvis du kunne skyve tilside alle grenser og lytte til hjertet ditt, hva drømmer du om?
Hva ønsker du at mennesker skal huske deg for?
Hva opplever du at du har oppnådd med dine prioriteringer til nå?

Noe jeg stadig tenker på siden jeg er i en vond tid av livet, er at jeg sløser så med tiden min, og prioriteringene mine. Hva med å bli litt mer målbevisst i fohold til hva jeg vil med livet mitt?
Det forundrer meg....hvor lett vi tenker at vi er udødelige og tar morgendagen og framtiden for gitt....

Jeg vet ikke om jeg får dagen i morgen. Jeg vet ikke om jeg skal bli gammel her på jorda.

Men jeg vet at den lille tiden Gud har tildelt meg her, den ønsker jeg å gi til han som best jeg kan. Jeg ønsker å lære han å kjenne. Lære han å kjenne på en sånn måte at alt annet blekner...At hans kjærlighet kan stråle gjennom meg...at hans godhet blir gitt meg så det renner over...

Jeg er en visjonær! Jeg tenker stort. Ikke fordi jeg har en doktorgrad eller har en sinnsyk iq. Men ganske enkelt fordi jeg er elsket, jeg er satt på himmelske steder med Jesus, samtidig som at jeg får være hans lys her i verden.

Kjære leser, jeg vil oppmuntre deg idag. Du har ett potensiale som er unikt for deg. Ikke tro at du er best når du er lik alle andre. Lytt til hjertet ditt og la drømmene få fritt spillerom. Gud har lovt at han vil være trofast med og tilveiebringe ressursene for å oppfylle dem.

Kanskje du lurer på hva man kan drømme om?
Ett svar: ALT! Er drømmen fra Gud er den uselvisk og vil komme til å leve etter din død.

Forslag er: Tjene penger nok til å kunne gi 50% til veldedige formål
Starte avveningsklinikk for rusavhengige
Ett ekteskap som skiller seg ut og der kjærligheten får strømme fritt
Få stor familie hvor alle elsker Jesus
Kjøpe en gård hvor man driver fritidsarbeid for barn/unge

5 kommentarer:

 1. Dette innlegget traff meg - for jeg går også rundt og drømmer for tiden, både stort og smått, og det tror jeg er viktig å gjøre - kanskje særlig i en tid der livet ikke er helt supert. Og jeg tror, som deg, at det også kan plantes drømmer i oss...Og det er fint å ha visjoner, absolutt! :)
  Godt å få et livstegn her på bloggen din, men jeg håper du får jaget unna de kjipe tankene om at livet er meningsløst, for det er det ikke. Og du er så verdifull - og så flott :)

  Jeg håper du får bedre og bedre dager - og at du skal komme styrket ut av dette. Hold ut og vit at du aldri er alene midt i det du gjennomgår.

  Ønsker deg en nydelig uke - forhåpentlig full av gode timer og minutter - og er det noen vonde, gi dem over til Herren. Mange klemmer til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode ord nydelige du!!
   Keep on dreaming...

   Slett
 2. Noen ganger så føler jeg det samme som deg Iris. Men jeg tror også på at det fins en plan for oss alle. Jeg tror også at den planen vi alle har fått er for en grunn. Har selv vært igjennom veldig mye og sliter daglig med ting. Men jeg tror rett og slett at den veien som er gitt til meg er gitt fordi jeg kan klare det. Klare å komme meg igjennom det hele og virkelig kan stå på toppen av fjellet å si høyt. JEG KLARTE DET! Den dagen er en stor dag, selv om den dagen kanskje er utrolig lang vei og mileveis unnna. Men jeg har virkelig tro på at alle kan klare å klatre den lange veien, uansett hvor tung den er! Så lenge man har god støtte og uendelig med kjærlighet rundt seg. Din søster og onkel er noen fantastiske mennesker og de har støttet meg hele livet. Spesielt onkel! Å når tante kom inn i livet mitt også så hjalp det mye. Du har en fantastisk familie og mann. Å jeg tror du kan klare alt du bare vil. Du har styrken, kjærligheten og troen din. Dette er noe som stråler ved deg.

  Ha en fin dag videre ;)

  Hilsen Carina ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint å høre fra deg Carina. takk for omsorg og gode ord. Jeg heier på deg. Er stolt av det du har oppnådd og at du er i jobb nå. Tenk hvor langt du har kommet. Du er en nydelig jente. Husk at ingen er som deg!! Det finns bare en av deg Carina!
   Tusen takk for at du har tro på meg. Det betyr mye. Veldig mye. Og Linnea og Kjetil er veldig spesielle. De er så gjestfrie og fulle av godhet og forståelse. Vi er heldig som har sånne folk runt oss. Er og veldig takknemlig for min elskede Anders.

   Takk for at du leser bloggen min vennen.
   Gud velsigne deg i massevis!

   Slett
 3. Ville bare ønske deg en velsignet uke! Dette med drømmer, og det å se storheten og verdien i de små tingene vi får gjøre daglig er noe jeg også tenker mye på. Du er flink til å sette ord på det! :)

  "Allow yourself to dream what seems impossible" :)

  Klem, Ida

  SvarSlett