torsdag 22. mars 2012

Gud, lev igjennom meg- over all forventning!!

Halleluja!!

Gud er god og han elsker deg. Han har en spesiell plan akkurat for deg. Du er unik og elsket, akkurat som du er. Man trenger ikke å gjøre seg fortjent til Guds kjærlighet. Det er ikke mulig å gjøre nok for å fortjene den. Jesus gjorde alt som skulle til. Det eneste vi må gjøre er å si ja til han og slippe han inn i hjertet vårt. Det er veien til himmelen. Si ja til Jesus. Høres det enkelt ut? Det er enkelt, og veien man da går inn på er smal, men definitivt verdt det. Livet her på jorda er en brøkdel av evigheten når vi skal være samlet sammen med Jesus i evighet.
Som jeg gleder meg til det.
Vil du bli frelst så må man ta imot Jesus som sin Herre og frelser. Verre er det ikke. Man vil aldri bli den samme igjen! Halleluja!!

Jeg er så heldig.
Heldig som lever.
Heldig som kan puste og kjenne hjertet mitt slå.
Heldig som kan bevege meg og kjenne kroppen fungerer.
Heldig som kan se alt det vakre, smake alt det gode, lukte alle nydelige dufter, høre vakker musikk og kjenne nærhet, varme og myk kattepels.

Takk Jesus for din godhet.
Jeg forstår ikke hvorfor ting skal ta så lang tid, men du vil aldri slippe taket.
Er det en som har stått støtt med åpne armer hele tiden er det deg Jesus.

Har lyst å dele noe som har blitt så viktig for meg i det siste.
I Bibelen står det at han som er i meg er sterkere enn ahn som er i verden. I meg er Jesus, han som seiret over selveste døden.

Så det har slått meg at det er ett viktig fokus når motløsheten kommer over meg. Når jeg kjenner det bare er for stort press, for mange vonde ting som kommer mot meg. Hvorfor blir jeg redd? Han som er i meg ER STERKERE enn han som kommer med motløsheten. Det har blitt så viktig for meg. Hører jeg om noen som det virker som djevelen virkelig har tatt kontroll over og vi ber for det menneske, vet vi at vedkommende er i den sterkestes hender. wow!! Det er trøst og håp i det.

Se deg rundt når du er ute nå. La sansene trekke inn skjønnheten i alt nytt liv som dukker opp. Guds godhet omgir oss på en spesiell måte på våren. Man ser alt det døde grå og frosne, smelter og får farge og nytt liv.

Jesus er helt rå. Vil bare kjenne han dypere og dypere...la han innta mer og mer av meg og mitt liv!

3 kommentarer:

 1. Der var du igjen - med nok et helt utrolig bra innlegg, som nok en gang går rett i hjertet på meg. Du skriver helt nydelig - og jeg er så takknemlig for å ha funnet deg og bloggen din, jeg. Er så gla for å ha blitt litt kjent med deg, og for alle mail. Takk :) Og takk for påminnelser som jeg trengte akkurat i dag om at han som bor i meg er sterkere enn meg, og en påminnelse om at vi,tross motgang innimellom, har mye å takke for og glede oss over...Tusen takk skjønne deg. Klem :) ps. mail kommer etterhvert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Husk at du har litt av æren for det jeg skriver. Blir så inspirert av dine innlegg.
   Nydelig er du min venn!

   Slett
  2. Nå ble jeg rørt. Så god du er min venn! Sender deg en mail om ikke altfor lenge - må bare komme meg litt ovenpå :) Men har deg i tankene. Klem :)

   Slett