torsdag 27. oktober 2011

Utfordrende tid, men lyset er ikke langt unna

Ære til Jesus! Han er den samme idag som han alltid har vært.

Jeg har hatt noen tøfffe dager nå. Kjenner at angrepene er mange og styrken svinner hen.
Ser jeg på mine omstendigheter eller på hvordan jeg føler meg har jeg all grunn til å gi opp eller bli deppa.

Men vet du hva?

Jeg har blitt utfordret både av Gud, av Anders og av venner i menighet. Jeg må vende blikket mitt fra følelser, fra omstendigheter eller hvordan det har pleid å være og mot Jesus og Guds ord. Og det er vanskelig. Veldig vanskelig. Men jeg er overbevist om at det stemmer.
For i Guds ord står det jeg er fri, helbredet, hel og at han gir den trette kraft. Mye av dette kjenner jeg ikke i hverdagen, men jeg må skifte ut tankene mine med nye tanker som produserer liv og helse. For gleden i Herren er min styrke.

Jeg vet at med Guds kraft og Den Hellige Ånd er det fullt mulig. Men at satan vil få meg til å tro noe nnet kan jeg love deg. I det siste har han kjørt på med både det ene og det andre. Enda mer sliten, lite livsgnist og dårlig apetitt. Men han som er i meg er sterkere så han må gi opp til slutt.

Jeg er så glad for menigheten vi har kommet i. Er en herlig gjeng og folk bryr seg virkelig om hverandre. De tør ta del i andres smerte. Jesus så at jeg trengte en sånn gjeng rundt meg i en tid som denne. Mennesker som oppmuntrer og er glade og fornøyde.
Mange forbilder og en spennende tid ligger foran oss.

Jeg tror at det viktigste man kan gjøre i en tid som denne er å søke Herren for visdom til hva hans plan for mitt og ditt liv er. For han har fredstanker med oss og ønsker å bruke oss til sin ære. Det er mange som trenger at vi lever nær Jesus og bringer han ut i mørket omkring oss.

Jesus elsker deg!

2 kommentarer:

  1. Jeg er glad for at du har mange Jesusfokuserte mennesker rundet deg! Takk for at du holder ut. "Den som holder ut inntil enden, skal bli frelst" Vil anbefale en knakende god tale jeg så her om dagen! Utrolig sterk!: http://deathisnotdying.com/
    Klem fra meg:)

    SvarSlett
  2. Vennen min. Oppmuntrende å lese om dere har funnet en god menighet og at du fester blikket på Jesus midt i kampen. Fortsett med det. Det eneste som teller er å søke Gud å se ham som han er:) Han er den eneste som gir varig glede. amen

    SvarSlett