fredag 26. august 2011

Satan stjeler, myrder og ødelegger!

Kjenner Gud arbeider mye inni meg om dagen. Har tenkt mye på og kjent sterkt en kjærlighet til mennesker som er såret, har opplevd skuffelser, håpløshet, smerte, savn osv.
Er merkelig men ser liksom for meg en slagmark
Etter en krig eller ett slag...
Smerte, død, blod, savn, motløshet, fortvilelse...
Soldater som er drept, skadet, sett mange bli drept, en stillhet som er ubeskrivelig...
Dette er sånn mange av menneskeliva rundt meg idag ser ut.

Folk møter på så mye vondt, så mye smerte, så mange uforståelige ting som oppstår...og satan plyndrer og herjer som han vil.

Jeg ser ødelagte selvbilder, jeg ser herjede ekteskap, jeg ser unge mennesker som jager og strever så mye etter noe de ikke engang vet hva er at de sliter seg ut, jeg ser mennesker kaster bort tiden på ting som bare ødelegger sinnet deres, jeg ser mennesker prøver å drukne sorger med alkohol og fyll selvom de vet at det bare vil gjøre vondt verre....listen er uten ende.....

Men vettu hva som vekkes i meg?
EN HELLIG VREDE! Og da mener jeg en vrede som kommer fra Gud. Vrede over alt satan får lov til å herje med, vrede over at ingen sier stopp eller nok er nok, vrede over at vi lar han få gjøre som han vil, med den himmelske autoriten som vi faktisk har fått!!

Gud sier i sitt ord at se jeg har gitt dere makt til å trå på slanger og skorpioner og ingenting skal skade dere. Han sier stå djevelen imot og han vil fly fra dere. Det står at JESUS SEIRET OVER DEN ONDE.

La oss ta tilbake det han har stjålet! La oss ta tilbake det han har stjålet fra en kjær venn eller venninne. La oss si NOK ER NOK. Jesus har betalt prisen. Fy flate for en Gud vi har. Jeg lengter etter å se han virksom rundt meg. Jeg er så liten men han så stor. For Gud er INGENTING UMULIG. Husk det min venn!

søndag 14. august 2011

Jeg er så takknemlig til deg Jesus!

Takk Jesus.
Du har velsignet meg så rikt og jeg kjenner at uten deg hadde ikke livet hatt noen mening. Du tar kaka Jesus.
Blir mer og mer facinert av den du er og hva du har gjort for meg.
Snart skal min elskede Anders og jeg opp til vårt nye hjem og det er så spennende.
Du er så god Gud. Jeg digger å bli mer og mer kjent med deg.
Selvom mye i meg er kaos, og energi er en mangelvare vet jeg at du lever i meg Jesus. Og den samme kraften som oppreiste deg fra de døde lever i meg.
Jeg trenger ikke frykte. Jeg er elsket av deg og aldri har jeg vært tryggere.

Jeg har vært i en fase nå hvor jeg nesten har opplevd det som jeg har blitt kvalt av omstendighetene rundt meg. Frykten har hatt overtaket, og har tatt overtaket.
Men mer og mer ser jeg at jeg trenger jesus. Jeg trenger å se på han, leve av hans ord og la det være min drivkraft.
Da Jesus ble fristet i ørkenen brukte han Guds ord mot satan og til slutt forlot han Jesus og engler kom og tjente Jesus. Det står også i Jakob at vi må stå djevelen imot og han vil fly fra dere. Jeg tror at det er noe av nøkkelen.
Jeg tror at jeg må begynne å si STOPP! NÅ HOLDER DET!
For det er lett å bli oppspist av frykt og uro, fordi livet mitt har virkelig bydd på mange utfordringer. Men det er en tid for å si NOK ER NOK! JEG TILHØRER JESUS NÅ!

Jeg kjenner en sorg i mitt hjerte for så mange mennesker rundt meg og i verden generelt som satan bare får lov til å herje med. De er redde, syke, døende, ønsker å dø, forvirrede, fredløse og rotløse. Og satan får bare lov å holde på. Det er ingen som tar opp kampen og sier NOK ER NOK. Jeg tror på å ta tilbake sitt eget liv og ta ansvar for sin egen livskvalitet. Jeg er i tillegg så heldig at jeg har den allmektige Gud til å hjelpe meg. Det er ikke å forakte.

Så kjære leser, hva ønsker du å dvele ved og holde fast på, og hva er det på tide at du slipper og sier NOK ER NOK til?

Gud velsigne deg rikt idag. Må du kjenne på Herrens glede og fred.

torsdag 4. august 2011

Det facinerer meg og frustrerer meg...

Stod å malte møbler istad. Anders og jeg er så velsignet. Føler Gud bare sørger for oss på alle vis med ting vi trenger til vårt nye hjem og generelt med andre ting og. Gud er så god.

Kom til å tenke på en ting. Jeg har sett på møter på visjon Norge om dagen med Debbie Rich, denne flotte kvinnen som er bærer av en sterk salvelse og den hellige ånds kraft. På disse møtene skjer det mye som ikke skjer på ett vanlig møte andre steder. Mennesker blir sterkt berørt, noen ler, noen gråter, noen faller i bakken, noen rister osv.
Også slår det meg at dette er mange av vi kristne skikkelig skeptiske til. Det virker liksom helt sprøtt. Folk mister jo hemningene sine. Det kan ikke være Gud.

Men det vi fylles med av media, for eksempel fra tv internett eller musikk, reagerer vi ikke så veldig på lengre. Det er liksom greit. Da er skepsisen nesten helt borte. Det er skikkelig skummelt og ett fare tegn spør du meg.
Vi må være våkne. Vi skal holde oss usmittet av verden, og da trenger vi å holde oss nær til Gud og ikke la oss føres hit og dit av all slags vind.

Det står faktisk i Guds ord at vi skal bli fulle på den hellige ånd, i god apostlenes gjerningers ånd. Og vet du hva? det er akkurat det disse møtene minner om. En skikkelig herlig fyllefest der vinen er den hellige ånd. Og vettu hva? I den atmosfæren forandres mennesker. Helbredelse, utfrielse og ny kraft og frimodighet. Det er noe annet enn hva vanlig vin og fyll fører med seg...