onsdag 28. mars 2012

Småpusene Thea og Gråtass



Evig takknemlig

Evig takknemlig for din godhet imot meg
Evig takknemlig, jeg har fått ett helt nytt liv
Evig takknemlig, for din nåde som er trofast
og du slipper aldri taket i meg Gud

Jeg er takknemlig.
Jesus, du er aller best, du er aller sterkest og ingen kan sammenlignes med deg!
Hadde vi virkelig skjønt hvem du er og hva du har gjort for oss, da tror jeg vi for alltid hadde blitt forandret.
Takk for din godhet, nærhet og at du vil være min venn og bror.
Jeg er takknemlig for at du kan bruke meg som jeg er, at du liker å være med meg uansett hvilken tilstand jeg er i.
Jesus, jeg er så takknemlig for blodet, for blodet som renset meg fra all synd, blodet som helbredet meg fra enhver sykdom eller plage, blodet som brøt enhver forbannelse som hvilte over meg, og ikke minst for blodet som åpnet veien inn til himmelriket og en evighet hos deg Jesus.
Halleluja, takk for at du var villig til å gå like inn i døden for min skyld. Takk for at du var villig til å bli forlatt av din egen far. Selv du som var upletta og ikke hadde gjort noe galt.

verdig er du. Verdig er du Jesus. Du er verdig min tid, mine ressurser, min framtid og mine valg. Min lengsel er at du skal få fullt spillerom. For det er din vilje Jesus. Det er først når jeg gir alt at du kan gi meg alt.

Jeg lengter etter mer, mer...mer av din kraft, mer av din styrke og kjærlighet.

Jeg er så takknemlig. Jeg har virkelig noe å leve for! Gud har store planer for meg, større enn jeg kan forestille meg. Jeg vil leve ett usedvanlig liv. Ikke basert på egen kraft, men på Guds kraft.
Gud skal ha ALL ære!!

torsdag 22. mars 2012

Gud, lev igjennom meg- over all forventning!!

Halleluja!!

Gud er god og han elsker deg. Han har en spesiell plan akkurat for deg. Du er unik og elsket, akkurat som du er. Man trenger ikke å gjøre seg fortjent til Guds kjærlighet. Det er ikke mulig å gjøre nok for å fortjene den. Jesus gjorde alt som skulle til. Det eneste vi må gjøre er å si ja til han og slippe han inn i hjertet vårt. Det er veien til himmelen. Si ja til Jesus. Høres det enkelt ut? Det er enkelt, og veien man da går inn på er smal, men definitivt verdt det. Livet her på jorda er en brøkdel av evigheten når vi skal være samlet sammen med Jesus i evighet.
Som jeg gleder meg til det.
Vil du bli frelst så må man ta imot Jesus som sin Herre og frelser. Verre er det ikke. Man vil aldri bli den samme igjen! Halleluja!!

Jeg er så heldig.
Heldig som lever.
Heldig som kan puste og kjenne hjertet mitt slå.
Heldig som kan bevege meg og kjenne kroppen fungerer.
Heldig som kan se alt det vakre, smake alt det gode, lukte alle nydelige dufter, høre vakker musikk og kjenne nærhet, varme og myk kattepels.

Takk Jesus for din godhet.
Jeg forstår ikke hvorfor ting skal ta så lang tid, men du vil aldri slippe taket.
Er det en som har stått støtt med åpne armer hele tiden er det deg Jesus.

Har lyst å dele noe som har blitt så viktig for meg i det siste.
I Bibelen står det at han som er i meg er sterkere enn ahn som er i verden. I meg er Jesus, han som seiret over selveste døden.

Så det har slått meg at det er ett viktig fokus når motløsheten kommer over meg. Når jeg kjenner det bare er for stort press, for mange vonde ting som kommer mot meg. Hvorfor blir jeg redd? Han som er i meg ER STERKERE enn han som kommer med motløsheten. Det har blitt så viktig for meg. Hører jeg om noen som det virker som djevelen virkelig har tatt kontroll over og vi ber for det menneske, vet vi at vedkommende er i den sterkestes hender. wow!! Det er trøst og håp i det.

Se deg rundt når du er ute nå. La sansene trekke inn skjønnheten i alt nytt liv som dukker opp. Guds godhet omgir oss på en spesiell måte på våren. Man ser alt det døde grå og frosne, smelter og får farge og nytt liv.

Jesus er helt rå. Vil bare kjenne han dypere og dypere...la han innta mer og mer av meg og mitt liv!

lørdag 3. mars 2012

Hva Gud gjør i mitt liv om dagen..

Hodet mitt oppleves som kaotisk...
men allikevel ikke håpløst..

Dagene er vanskelige og utfordrende...
men allikevel ikke uoverkommelige..

Kroppen min bærer preg av alt som skjer i hodet og reagerer med smerte, anspenthet og slitenhet..

Tankene mine varierer fra tunge, vonde, full av frykt til drømmende, visjonære, håpefulle og fulle av liv...

Livet byr på større utfordringer enn jeg noen gang hadde tenkt jeg ville klare å bære..
Jeg hadde ikke klart å krige, kjempe og hvile uten Jesus.

Jeg har stadig lyst å gi opp...orker ikke mer kamp...
Jeg skjønner ikke hvorfor Gud ikke bare sier stopp til all herjinga satan driver med...
Jeg må ofte kjempe for å klare å starte dagen pga smerter, frykt eller motløshet..
Jeg er drittlei og tør å si det!
Jeg tror ikke på en falskhet der jeg bare skal fortelle at alt er bra etter jeg ble frelst. Jeg vil dele mine opplevelser, og ikke pynte på noe.

For oppe i alt dette vonde utfordrende, så vokser det noe. Jeg vet ikke helt hva, men Jesus holder meg oppe. Hadde ikke jeg hatt håpet om at Jesus har betalt for min frihet, hadde jeg kunnet gitt opp akkurat nå. For jeg vet ikke hva jeg skulle levd for da. Jeg har en flott mann, jeg har familie/venner og utdannelse og to nydelige kattepuser. Og mye annet...
Men det hadde ikke vært nok tror jeg...det er vondt å skrive det, men jeg tror ikke jeg hadde klart det. Jeg har fått smake litt av Guds godhet og kraft og etter det har mye annet begynt å blekne i forhold. Og jeg ser at det jeg trakter etter nå er at den kraften skal infiltrere meg og alle jeg kommer i kontakt med. For det er en kjærlighet som ikke finnes her i verden eller i mennesket. Den er himmelsk og kommer kun ved Den Hellige Ånd.

Jeg har erfart at Guds kjærlighet er mye mer enn gode dager og halleluja her og der.
Den er vel så mye renselse og avsløring av menneskets indre. Jeg føler at jeg er i en diger vaskemaskin om dagen og all dritten blir synlig. Jeg ser hvor liten og ussel jeg er.
Og da er det herlig å vite at det er Jesus det kommer an på. På grunn av Golgata kors kan jeg stå verdig og klar til tjeneste for Herren uansett hva jeg har gjort og hvor mye rart som dukker opp i tankene mine.
Det er FRIHET i dette faktisk. At det ikke kommer an på meg(som stadig svikter, feiler og faller), men Jesus. Jesus i meg, håpet om herlighet.

Jeg vet at ett knust hjerte
Ett ødelagt liv
En dødssyk kropp
En fortært sjel
Ett håpløst tilfelle

Disse er brukbare og høyt aktet av Gud. Han vil ikke ha vellykkede og fromme mennesker, men de som ydmyker seg og sier...dette fikser ikke jeg, men med deg Gud er ingenting umulig. Jeg vil følge deg, leve for deg, lyde deg og elske deg.

Jeg er oppe i alt dette utrolig takknemlig for det jeg har fått oppleve. Jeg er priveligert og heldig. Jesus er virkelig svaret.