mandag 14. november 2011

Never the same!

Vet du at det er en mye større hensikt med livet ditt enn du noen gang kunne forestille deg?

Tenker på Moses som fikk som oppgave å lede israelsfolket ut av slaveriet i Egypt og gå den lange reisen gjennom ørkenen til Kanaans land......
Tenker på Josef som bare ble mobbet av brødrene sine fordi han drømte profetiske drømmer og deretter ble solgt til Egypt. Men enden er vakker. Alle drømmene ble virkelig og brødrene bøyde seg for han, han ble deres redning i hungersnøden...
Og må ikke glemme Paulus som forfulgte Guds menighet, og han ble plukket ut for å forkynne evangeliet mangfoldige steder...og hans brev har ledet mange troende på veien til himmelen med sitt vakre, utfordrende og trøstende budskap...

Ikke tenk små tanker om deg selv og din framtid. Husk at du er unik, det finns bare en av deg! Husk at Gud har en spesiell plan for deg, han har fredstanker og ønsker du skal ha det godt.

De siste åra har jeg opplevd Herrens godhet. Jeg har kjent hvor avhengig jeg er av han, og hvor fantastisk det er å alltid ha en "venn" jeg kan snakke med, dele gleder og sorger med, og sist men ikke minst: en jeg kan bli elsket av. Gud har vist meg at han elsker meg ikke på grunn av det jeg fikser eller hvor rent jeg lever, men på grunn av at han ser på meg gjennom Jesu blod. Og ett møte med en slik kjærlighet forandret meg.

Aldri mer den samme...aldri mer den samme....

Kjenner jeg trenger å åpne mine øyne og se mennesker slik Gud ser dem. For jeg er overbevist om at når han ser en narkoman så elsker han denne personen så høyt og bare ønsker å dra vedkommende ut av fangenskapet...
Eller en som har sviktet hele sin familie...mange mennesker rundt ser ned på personene og behandler han deretter. Men Jesus ville aldri gjort det...han ville hvisket inn i øret at han elsker vedkommene....at alt vil ordne seg. At han ikke trenger være redd...
For Gud hater synd. Men mennesket som synder elsker han. Og han lengter etter å kunne ha ett kjærlighetsforhold til oss alle.

Min Jesus er supergod og helt rå. Tenk at han rusla rundt og slang hånda på den ene og den andte og de ble satt helt fri....lamme, blinde, vanføre...

Jeg er priveligert som får kalle meg en Jesus.jente. Han er alt jeg trenger. Denne tiden har spesielt vist meg det. Tenk å kjenne at kreftene er i kroppen igjen. Går lange turer...halleluja. Nå skal jeg få leve og fortelle hva Jesus har gjort for meg....For det er stort!!

Ære til min elskede Jesus. Takk for at du var villig. Takk for at du bar mine synder, og mine sykdommer tok du på deg. Må mitt liv bli en lovsang til deg!!

fredag 11. november 2011

Lykkerus, takk Jesus-rus

Det er fortsatt vanskelig å fatte.
Plutselig bare må jeg smile...Det er rart å få oppleve det jeg gjør.

Glede har vært vanskelig å kjenne, den ekte gleden, men nå så er den ikke langt unna.
Jeg er så takknemlig.
Takknemlig for alt jeg har vært gjennom og hvordan jeg har fått oppleve Jesus så nær.
Har lært at jeg er fullstendig avhengig av han, alltid!

Men det som oppleves veldig spesielt er at jeg er så vant til å begrenses. Enten orker jeg ikke, ellers klarer jeg ikke, ellers fryktet jeg ting. Opplevdes som å leve i ett fengsel. Jeg kjente jeg levde på innsiden, det nesten kokte, men det ble liksom kvalt av omstendighetene og helsa.

Men nå....men nå...

Ære til deg Herre. Ære til deg. Hva var det jeg var så bekymret for? Hvorfor gadd jeg å frykte framtida?
Løftene stod jo der...
Om liv og helse...
Frihet og frelse..
Og løftene tilhørte meg akkurat som alle andre...

Det er egentlig bare vakkert. Vakkert å se hvordan Gud kan ta ett så knust hjerte og ødelagt liv, ved hjelp av sin ånd og sitt ord, skape en helt ny jente!
For døra er lukket. Fortid skal få være fortid, og heretter er det opp og fram!!!
Halleluja!!

onsdag 9. november 2011

Etter mørke sniker lyset seg fram..ære til Jesus!

Jeg vet ikke hva jeg skal begynne med å skrive.
For alt jeg kan si er takk. Takk Jesus. Ære til deg Jesus. Du er så dyrebar for meg Jesus. Hva skulle jeg gjort uten deg Jesus?

Takk. Takk. Takk!

I helga skjedde det noe stort, og tro meg, det er bare starten på noe stort.
Halleluja, ære til Gud!

Var på menighetsweekend, og der var Jesus og. Var en herlig tur som jeg kunne skrevet mye om, men jeg dro opp dit som en Iris og dro hjem igjen som en ny skapning.
Det skjedde noe stort og dyrebart der oppe.
Vi var på Stlsdokken somn er ett fjellhotell i nærheten av Gol og Tom Roger Edvardsen skulle lære oss om guddommelig helbredelse i Jesu navn. På dette stedet har mennesker blitt helbredet bare de har åpnet inngangsdøra eller sovet i sengene der, så Herren er sterkt virksom der oppe.
Undervisningen var ikke ukjent, men det var noe som grep meg.

På ettermiddagen på lørdagen så lå jeg og hvilte middag. Gud talte til meg: Hvordan kan du tro at jeg vil du skal være sjuk? Sagt med kjærlighet og på en måte som talte om at jeg burde visst bedre etter alt han har vært for meg til nå, og alle profetier jeg har fått.

På møte gikk jeg fram og ble bedt for og der skjedde det ett gjennombrudd. Vet fortsatt ikke helt hva, men han befalte dødens ånd om å slippe meg og sa at en ny tid nå lå foran meg. Wow...det var helt rått!!

Etter dette har jeg forstått at Jesus har helbredet meg og satt meg FULLSTENDIG FRI! Jeg opplever angrep i form av symptomer av og til, men noe nytt har skjedd.

Jeg vet hvem Gud er og jeg vet hvem satan er. Satan kom for å myrde stjele og ødelegge. Jesus kom for at jeg skulle ha liv og liv i overflod.

Så jeg sa nok er nok til satan. Du har tapt kampen og nå skal jeg leve i det livet som Jesus har gitt meg i sitt ord.

Så ME helvete er herved over og Jesus skal gjøre meg helt fri og hel.

ENDELIG KAN JEG LEVE IGJEN. ENDELIG KAN JEG GLEDE MEG IGJEN. ENDELIG KAN JEG LEVE FOR Å TJENE HERREN OG DELE DET HAN HAR GITT MEG. ENDELIG KAN JEG TRENE. ENDELIG KAN JEG SOVE!
WOW.WOW...HALLELUJA.

Gikk akkurat en lengre tur enn på lenge...og formen er bra. Sov godt i natt! Ære til Jesus.

"Når noen er i Kristus, da er han en ny skapning. Det gamle er forbi, se alt er blitt nytt"