mandag 20. august 2012

Drøm deg bort!!

Ja, hva skjer i mitt liv om dagen da?

Jeg vil dele noen tanker med dere.

Jeg går mye å tenker på at jeg opplever livet som meningsløst. Jeg vil så mye mer ut av livet mitt. Jeg vil sette dype spor etter meg. Ikke fordi jeg skal bli opphøyd, men fordi jeg tror Gud kan bruke meg. Jeg tror han vil at vi skal tro at vi kan utgjøre en forskjell. Men det er lett å tenke at når jeg er så frisk, eller så sterk, eller når jeg har kommet gjennom dette, da kan jeg begynne å leve for det jeg virkelig brenner for.

Jeg tror ikke det er sånn lengre. Jeg tror at den hellige ånd vil utfordre oss og drive fram sine planer i hjertene våre selv i det mørkeste mørke. Jeg tror den hellige ånd vil at vi skal gå.....og mens vi går....vil utrustning og styrke komme.

Det er Gud som skal ikle oss kraft, det er ved hans ånd vi kan utgjøre en forskjell.

Hvis du kunne skyve tilside alle grenser og lytte til hjertet ditt, hva drømmer du om?
Hva ønsker du at mennesker skal huske deg for?
Hva opplever du at du har oppnådd med dine prioriteringer til nå?

Noe jeg stadig tenker på siden jeg er i en vond tid av livet, er at jeg sløser så med tiden min, og prioriteringene mine. Hva med å bli litt mer målbevisst i fohold til hva jeg vil med livet mitt?
Det forundrer meg....hvor lett vi tenker at vi er udødelige og tar morgendagen og framtiden for gitt....

Jeg vet ikke om jeg får dagen i morgen. Jeg vet ikke om jeg skal bli gammel her på jorda.

Men jeg vet at den lille tiden Gud har tildelt meg her, den ønsker jeg å gi til han som best jeg kan. Jeg ønsker å lære han å kjenne. Lære han å kjenne på en sånn måte at alt annet blekner...At hans kjærlighet kan stråle gjennom meg...at hans godhet blir gitt meg så det renner over...

Jeg er en visjonær! Jeg tenker stort. Ikke fordi jeg har en doktorgrad eller har en sinnsyk iq. Men ganske enkelt fordi jeg er elsket, jeg er satt på himmelske steder med Jesus, samtidig som at jeg får være hans lys her i verden.

Kjære leser, jeg vil oppmuntre deg idag. Du har ett potensiale som er unikt for deg. Ikke tro at du er best når du er lik alle andre. Lytt til hjertet ditt og la drømmene få fritt spillerom. Gud har lovt at han vil være trofast med og tilveiebringe ressursene for å oppfylle dem.

Kanskje du lurer på hva man kan drømme om?
Ett svar: ALT! Er drømmen fra Gud er den uselvisk og vil komme til å leve etter din død.

Forslag er: Tjene penger nok til å kunne gi 50% til veldedige formål
Starte avveningsklinikk for rusavhengige
Ett ekteskap som skiller seg ut og der kjærligheten får strømme fritt
Få stor familie hvor alle elsker Jesus
Kjøpe en gård hvor man driver fritidsarbeid for barn/unge

fredag 3. august 2012

Jeg tror på deg!

Livet er merkelig....

Det passerer uansett hva du gjør med det...

Tiden kommer og den går like fort som den kom...

Hva gjør jeg med dagen idag? Hva gjør jeg med den dyrebare tiden jeg har fått tildelt?

Jeg er en drømmer. En visjonær prinsesse! Jeg tror på å drømme og ha tro på å få oppnå målene man har satt i livet sitt.

Jeg tror på deg. Jeg tror på den du er, akkurat sånn du er. Jeg tror at du har noe spesielt å gi til de rundt deg. Jeg tror ingen kan ta din plass. Vet du at dagen idag, og dagene som ligger foran(hvis de kommer) er dine muligheter for å utgjøre en forskjell for de rundt deg?

Det er så mange som trenger oss. Noen trenger at du tar en telefon, gir dem ett smil, sender en melding for å høre hvordan de har det....

Vet dere hva jeg har erfart i det siste?
At jeg rett og slett vil så mye og ønsker så mye for livet mitt at jeg står på stedet hvil. Jeg har rett og slett blitt ganske passiv.
Men jeg tror at det handler om å begynne å gjøre noe, kanskje noe trygt og nært, og deretter kan man strekke grensene og begynne å gå litt på vannet etterhvert.

Det er enklere å oppmuntre Anders med sjokolade(han elsker det) enn å ringe en jeg nesten aldri snakker med for å oppmuntre vedkommende.

Jeg kjenner Gud har utfordret meg i det siste. For ved den hellige ånd vil han legge ting og mennesker på mitt hjerte, og da trenger han min lydighet, og ikke bare en drøss med unnskyldninger(noe jeg er veldig flink på).

Vet du, han mente aldri at vi skulle gå hen å frelse verden eller helbrede syke med egen kraft. Men så er et den tilliten igjen da, tør vi stole på han? Tør vi stole på hans vilje og at han har rett?

Dagene mine er fortsatt vanskelige. Jeg velger livet. Men ikke basert på at jeg skal klare å kjempe denne kampen, men fordi hans nåde er meg nok.
Jeg er trygg i hans armer selvom det stormer.

Vil oppmuntre deg til å lytte til hjertet ditt når du leser dette, og oppmuntre en som betyr mye for deg. Gjør det gjerne oftere og oftere. Vær kreativ.

With love...